Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Leia Parker, známá také pod přezdívkou Jodie Juggs nebo „Britka s největším poprsím“, se při svém posledním letu potýkala s nečekaným problémem. Cestovala ekonomickou třídou z Las Vegas do Londýna, která má údajně velmi malé sedačky. Leia s velikostí poprsí 70T tak měla docela problém, respektive její spolucestující měli.

„Malé sedačky jsou pro moje poprsí noční můrou. Mám pak problém, abych nepřekážela ostatním. A tentokrát na mě byli cestující opravdu zlí. Jedna paní řekla letušce, že chce, aby ta holka a její hloupá prsa zmizela,“ postěžovala si britským médiím modelka.

„Tvrdila, že se tlačím na jejího přítele, ale prostě tam jenom nebylo dost místa. Chtěli, aby mě přesadili nebo je usadili do vyšší třídy,“ popsala.

„Ani posádka nebyla příjemná. Jen jedna letuška byla nakonec milá a omlouvala se, že jsem si musela přesednout, a přinesla mi polštáře. Ostatní byli hrozní, řekli mi, že si musím přesednout, abych ostatním nepřekážela,“ dodala k chování posádky.

Ta modelku nakonec posadila do sedačky v oblasti kuchyně. „Neměli dostatek míst, takže jsem většinu letu strávila tam. Bylo to ponižující,“ dodala na závěr. Leia si prý stěžovala letecké společnosti, ale ta se jí údajně zpátky neozvala.

Kvůli enormní velikosti svého poprsí nemá Leia problém jenom s létáním. Asi nikoho nepřekvapí, že jí dělá potíže například sehnat vhodnou podprsenku. Na sociálních sítích se svěřila, že pokud chce spodní prádlo své velikosti, musí se uchýlit ke sportovním, ne příliš svůdným kouskům.

Jinak zásadně nosí o několik velikostí menší podprsenky, ze kterých jí silikonové poprsí přetéká. Na tom si ostatně zakládá, jak můžete poznat z jejích fotek. Jak se říká, pro krásu se holt musí trpět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám