Hlavní obsah
Článek

Do společnosti příliš často nevyrážejí, výjimku Jaro Slávik (49) a jeho manželka Andrea Schmidtová udělali při natáčení zábavní show Můj muž to dokáže, kde si ženy vsází na znalosti a schopnosti svých drahých poloviček nebo parťáků, které s sebou do soutěže vezmou.

Konkrétně na Slávika čekal úkol, kdy měl přiřadit jména k několika psům. Jeho žena na něj vsadila, přestože prý nemá pamatováka nejen na jména, ale ani na tváře a podoby.

„Někdy nám to způsobuje problémy,“ svěřila se Schmidtová. „Ale zase docela dbá na detaily, tak já bych mu věřila,“ doplnila. „Děkuji ti za tuto úlohu, lásko moje, miluju tě,“ poslal Slávik své ženě vzdušný polibek. Díl Prima uvede v pátek večer.

Se svou ženou se Slávik podle slovenských médií poznal už na střední škole, pár tvoří víc než dvacet let. Jejich manželství přestálo i několik skandálů včetně toho, když v roce 2012 vyšlo najevo, že producent v mládí točil filmy pro dospělé pány.

Slávik se tehdy k situaci postavil čelem a svou minulost před médii nezatloukal. „Nelituji nikdy, co jsem udělal. Spíš mě zvláštním způsobem překvapilo, že trvalo tak dlouho, než se to provalilo,“ uvedl tehdy v jednom z rozhovorů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám