Hlavní obsah
Článek

I rocker, jako je Petr Janda (81), má své slabé chvilky. Během rozhovoru se rozpovídal o připravovaném muzikálu Okno mé lásky, který má premiéru na začátku listopadu. Muzikál je složen z hitů kapely Olympic, a jak sám Petr Janda říká, slzám dojetí se nejde ubránit.

Zpěvák byl přítomen na castingu, my jsme se s ním potkali na zkoušce. Na jevišti zrovna zněla jedna z nejemotivnějších písní z repertoáru Olympiku. "Zkoušeli Slzy tvý mámy, a to je tak strašně dojemně udělaný, že jsem měl co dělat, abych se udržel," řekl Super.cz Janda.

"Myslím si, že to s lidmi strašně zamává. To je opravdu tak vypjatá scéna, a to to bylo bez kostýmů, bez světel, bez dekorací," popsal zpěvák a složil poklonu svému kolegovi Josefu Vojtkovi.

"Strašně mě překvapil Pepa Vojtek, který zpíval právě Slzy tvý mámy, a zpíval to senzačně. Bál jsem se toho, že to neuzpívá, ale odzpíval to nádherně, prostě byl úžasnej," raduje se frontman jedné z nejúspěšnějších českých kapel.

Sám přiznává, že premiéra muzikálu pro něj nebude lehká záležitost. "Bojím se toho. Doufám, že to ustojím. Já jsem hodně emocionální. Ale myslím si, že to přežiju," dodává s humorem slavný zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám