Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Martina Kavana většina televizních diváků zná především jako pošťáka Ondru z Pošty pro tebe. Poslední roky se více než práci před televizní kamerou věnoval svým dětem. S manželkou Terezou se dohodli, že na rodičovské bude s jejich dětmi právě on. Roztomilou dcerou Miou se pyšný herec nyní pochlubil ve společnosti.

Holčička totiž podědila geny po tatínkovi a na televizní obrazovce se brzy objeví ve své první filmové roli. Zahrála si v komedii Jiřího Vejdělka Bezva zuby na zásnuby, kterou Česká televize v polovině října odvysílá. Před kamerou se objeví po boku Simony Stašové, Jiřího Langmajera nebo Anny Fialové a natáčení si opravdu užívala.

„Bylo to skvělé, Simona se ke mně chovala, jako bych byla opravdová vnučka,“ svěřila se Mia, která už zkušenosti před kamerou má, a to v rámci pořadů České televize Déčko. „Bylo to jiné, natáčelo se dýl, bylo tam o dost více textu, ale odnesla jsem si z toho větší zkušenost,“ svěřila se na tiskové konferenci mladičká herečka.

Reklama

Další články

Načítám