Hlavní obsah
Článek

Dlouhé týdny se německá topmodelka Heidi Klum (50) vyhýbala jakémukoli vyjádření k jejímu rozvodu se zpěvákem Sealem (49). Ten přišel jako blesk z čistého nebe koncem ledna. Jedno z nejpevnějších manželství mezi celebritami se tak po sedmi letech rozpadá. Ačkoli Seal byl hned od začátku sdílný a poskytoval rozhovory novinářům, Heidi jako kdyby se celá situace netýkala. Nyní modelka konečně promluvila pro magazín Elle...

„Cítím se, jako kdybych byla uprostřed bouře. Jsou to pocity uvnitř vašeho těla, které jsou jako smršť. A pak ten svět kolem, když dělá všechen ten humbuk, ať chcete, nebo ne...  To je další bouře,“ rozpovídala se modelka.

„Se vší tou těžkostí, je to život. A někdy se prostě dostane i na vás. Místo toho, aby se něco stalo hned, udeří vás to do hlavy ze strany, ze které jste to vůbec nečekali,“ pokračovala Klum, která připustila, že i jejich na povrch idylické sedmileté manželství, které připomínalo romantickou pohádku, se setkávalo s problémy, ale dvojice se je snažila držet pod pokličkou.

Klum také přiznala, že ji Sealova otevřenost zaskočila a připisuje ji nepřímo i propagaci jeho nového alba. „Je to dospělý muž. Nemůžu mu říkat, co má a nemá dělat. Je to těžké. Lidé nemusí vědět, kdo co udělal. Nechci mluvit pozitivně, ani negativně o vzestupech a pádech, kterými jsme si prošli. Každý pár jimi prochází. My jsme bohužel veřejně známí,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám