Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalý přítel Ivety Bartošové (†48) Domenico Martucci (47) má sice přezdívku italský hřebec, tentokrát měl ale u klisničky smůlu. Když vyzkoušel rozehrát svoje balící umění na okouzlující malířku Adélu Taş, hvězdu primáckého cestopisného pořadu Ženy na cestách, tvrdě narazil. „Jste krásná, slečno. Pojeďte se mnou na zámek,“ žadonil Martucci. Kráska se ale na sebevědomého Itala jen soucitně usmála.

Martucciho přitom právě ona pozvala do pražské galerie Carpe Diem na vernisáž svých portrétních obrazů a na dotočnou seriálu Ženy na cestách, aby s ní vydražil obraz. „Myslela jsem si, že to bude namyšlený šlechtic, ale mile mě překvapil. Jen to dvoření mu nějak nevyšlo. A to přitom je můj typ, jako by to byl můj exmanžel přes kopírák,“ krčila rameny černovlasá bohyně, která zastínila i všechny dívky, jež na akci předváděly šaty módní návrhářky Petry Brzkové. Pověstná jiskra mezi ní a expřítelem Ivety Bartošové zkrátka nepřeskočila.

Martucciho odmítnutí mrzelo. „Nedá se nic dělat. Většinou mívám vždy úspěch, ale dnes nejsem ve své kůži. Včera jsem vypil dost nekvalitního vína, a tak se mi nedaří,“ smutnil hrabě. S éterickou Taş, která je i přes svůj mimořádný ženský půvab bez partnera, si alespoň domluvil společnou charitativní práci. Sám je totiž patronem dětského domova Čtyřlístek v Plané, Adéla má zase charitativní skupinu Peaceworkers.cz a podporuje například dětský domov Trnová u Plzně. A výtěžek z prodejní výstavy svých obrazů posílá do slumu na kapverdské ostrovy, aby měli tamní obyvatelé na více porcí kukuřičné kaše.

Akci vtipně moderoval Richard Sacher, podívat se na jeho výkon přišel i zpěvák a skladatel Jarek Šimek. Adéla Taş měla i další hvězdné hosty: taneček věnovala moderátorovi Petru Jančaříkovi a během večírku jí zahráli Republic of Two a nástupkyně Hany Hegerové Eva Melicharová. Právě Šimek s ní natočil nedávno zajímavou desku.

Reklama

Další články

Načítám