Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Pavlína Pořízková (59) se tři roky před vstupem do klubu šedesátnic udržuje ve vynikající formě. Svým fanouškům pak pravidelně servíruje odvážné fotky v sexy prádélku. Pohled na její zadeček v tangách vyvolal nedávno vlnu obdivných reakcí.

Samotná Pavlína se sice už modelingem neživí, ale v katalogu prádla by se mezi o generaci mladšími kráskami vyjímala i dnes. Naposledy pro změnu skákala na trampolíně v bikinách. Pořízková se dlouhodobě snaží upozorňovat na to, že není nic špatného na tom, když se žena zralejšího věku odhaluje.

Nelíbí se jí komentáře především mužů, kteří podobné aktivity považují za patetické a shazují ženu s tím, že si odvážnými snímky říká o pozornost. Samotná Pořízková se paradoxně nejméně sexy cítila jako matka malých dětí.

„Protože moje tělo nebylo moje a patřilo mým dětem. A teď, když jsem ho získala zpátky, bych ho měla skrývat?“ divila se modelingová hvězda z devadesátých let.

Postavu ale samozřejmě nemá zadarmo. Před pár dny poukázala na to, že po menopauze je pro ni hodně těžké udržet se v kondici. „Musím teď víc makat na věcech, které dříve byly samozřejmé,“ nechala se slyšet s tím, že stárnutí má zkrátka své nevýhody, ale ona sama se cítí skvěle i se všemi svými nedokonalostmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám