Hlavní obsah
Článek

Britská královská rodina má za sebou pohřeb nejdéle vládnoucí britské panovnice, královny Alžběty II. (†96). Pro svou matku, babičku a prababičku truchlili její členové při pondělních ceremoniích, které byly pro všechny pochopitelně velmi emotivní.

Princ Harry (39) se tak po delší době objevil na jedné veřejné události s celou svou rodinou, včetně neteře, princezny Charlotte (8) a synovce, prince George (10). Vedle malé princezničky dokonce zasedl na lavici v kapli svatého Jiří a svět dojalo video, které zachytilo, jak neteři věnoval letmý úsměv. Jako by jím chtěl dívenku trochu utěšit.

Harrymu prý v USA děti jeho bratra Williama chybí, psal v květnu Us Weekly. „I děti ho mají velmi rády. Charlotte každému z rodiny posílá dárky a přání k narozeninám. Také si volají a zpívají si vzájemně Happy Birthday,“ uvedl zdroj.

Charlotte má prý speciálně pro strýčka Harryho slabost, vidí ho údajně jako jednoho ze svých vzorů. Blízko měla i k zesnulé královně nebo k dědečkovi Karlu III. I ten podle všeho svou vnučku přímo zbožňuje. Karel III. je prý na Williamovy děti velmi pyšný, stejně jako byla Alžběta II.

Není jasné, kolik času měli Harry s manželkou Meghan možnost strávit s dětmi prince a princezny z Walesu během svého pobytu v Británii. Každopádně se hojně spekuluje o tom, že by paradoxně společný zármutek mohl utužit vztahy v údajně znesvářené rodině.

Reklama

Další články

Načítám