Hlavní obsah
Článek

Může být někdo při moderování ještě bezprostřednější než Lucie Bílá (57) na Českých lvech? Marta Jandová to na předávání cen Anděl dokázala. Trend, aby zpěvačky zastoupily moderátory, podpořila třeba tím, že si na pódiu sundala boty a ukázala tátovi Petrovi Jandovi, jak má otlačené nohy. To by asi Leoš Mareš (47) ani Libor Bouček (43) neudělali.

"Lucie Bílá je můj vzor," prozradila Marta, když na pódium vstoupila mnohonásobná slavice v modelu jako ze sexshopu, jímž zdůraznila svoji současnou příslušnost k heavy metalové scéně, jelikož jezdí turné s kapelou Arakain.

Marta při moderování vystřídala troje šaty. Třetí byly nádherné, neboť ukázaly v dekoltu přednosti zpěvaččiny postavy. Ty, které měla na úvod, byly trochu beztvaré a nezdůraznily nic jiného než to, jak má Marta vypracovaná lýtka a také její velké tetování na noze.

Reakce na Martino moderování byly rozporuplné. Co se týče trendu moderujících zpěvaček, na "plnou hubu" se to nebála vyjádřit jen režisérka Mirjam Landová. "Zpěvačky by rozhodně moderovat neměly," řekla Super.cz

Reklama

Další články

Načítám