Hlavní obsah
Článek

Je to šest let, co se Simona Stašová (69) objevila ve filmu Lída Baarová. Od té doby herečka filmové role odmítala a naplno se věnovala pouze divadlu. K návratu na filmový plac se nechala přemluvit režisérem Jiřím Vejdělkem, se kterým natočila komedii Bezva zuby na zásnuby.

„Myslím, že už jsem se rozhodla, že jsem divadelní herečka, vím, že je to tak správně. Některé nabídky se ale neodmítají,“ svěřila se Simona Stašová na tiskové konferenci nové televizní komedie. „Dala jsem si teď od natáčení nějakou pauzu, protože jsem měla v hlavě spoustu projektů divadelních a jsem tak trochu kočovný herec – jak za starých časů, když ještě televize neexistovala,“ svěřila se herečka, která byla ráda za nabídku, která v době pandemie přišla.

„Ovšem přišlo období nucené pauzy a v té době se ozval můj kamarád, režisér Jiří Vejdělek, že má pro mě roli v komedii. Byla jsem moc ráda, že mě z toho divadelního opojení na chvíli vystřelil zase na jinou oběžnou dráhu, byť jsem chvilku vzdorovala,“ svěřila se Simona, které to na tiskové konferenci neuvěřitelně slušelo. Dovolenou letos trávila na Sicílii, dorazila tedy opálená a odpočatá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám