Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lucie Šlégrová (42) bodovala v soutěži krásy v roce 2005. Do povědomí se mimo jiné zapsala svým bujným dekoltem, ale to rozhodně není její jediná přednost. Trojnásobná maminka se i dnes může chlubit výstavní figurou.

Tu v plavkách předvedla na nedávné rodinné dovolené. Na řecký ostrov Zakynthos vyrazila s manželem a dětmi. „Strašně se nám tam líbilo, stihli jsme hodně procestovat. A to i přesto, že jsme tam byli s Roníkem, kterému je něco málo přes dva roky,“ svěřila se Super.cz modelka, která tentokrát nedala na odiv svůj nadupaný dekolt.

V bazénu totiž předvedla svou figuru zezadu a nutno říct, že i sedmnáct let po účasti v soutěži krásy by si stále mohla troufnout na promenádu v plavkách. „Jako trojnásobná maminka jsem s figurou naprosto spokojená. Po narození nejmladšího Rona jsem hodně chodila a kila šla dolů. Teď už si postavu jen udržuji,“ prozradila Šlégrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám