Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se do oblíbeného nováckého pořadu Výměna manželek přihlásil známý gay pár, zpěvák Jan Bendig (30) s přítelem Lukášem, diváky až překvapilo, jakými by byli skvělými rodiči. Muzikant na natáčení stále vzpomíná s láskou a s druhou rodinou mají výborný vztah.

„Zrovna jsem se o tom dneska bavil, že na to vzpomínám krásně, s tou rodinou jsem stále v kontaktu. Jsme domluveni, že jim budu křtít jedno miminko. Já k tomu nemám co říct, my jsme dostali tak skvělou rodinu, že v tom nebyl žádný konflikt na žádné straně. Já bych to natáčení klidně vrátil,“ svěřil se Jan Super.cz.

To, že Jan skvěle zvládnul náhradní děti, ještě více rozdmýchalo myšlenku o tom, že by si s partnerem pořídili miminko, ale ani půl roku po natáčení prý ještě není správný čas.

„My samozřejmě přemýšlíme o potomkovi. Já jsem ale ještě pořád dítě, vychovávám sám sebe, takže až bude ta správná chvíle a budu vědět, že tomu potomkovi dám všechno, tak pak bude ta vhodná doba na to, abychom si dítě pořídili,“ popsal zpěvák své plány do budoucna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám