Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Herec Miroslav Hanuš (60), kterého diváci momentálně vídají v dalších dílech Případů 1. oddělení, promluvil o své svatbě. S manželkou Janou je sice už třicet let, ale na veselku si jeho láska, se kterou má tři děti, musela hodně dlouho počkat. Na netradiční veselku nyní zavzpomínal.

Svatbě nepředcházela ani žádná romantická žádost o ruku, jak je nyní zvykem. "Takhle v neděli asi po osmnácti letech a třech dětech jsme si řekli, co kdybychom se vzali? Teda žena říkala. Asi vyčíhla, že jsem po moučníku v oslabení. Já jsem se ptal, kdy – a ona řekla, že v úterý," rozpovídal se herec v úterní talk show Honzy Dědka.

Svatební přípravy nezabraly moc času a dvojice má vskutku smysl pro humor, protože pro prstýnky si šli do železářství. "Žena tam přišla a řekla, že bychom chtěli kroužek na klíče, takhle na prst jako na svatbu. Paní prodavačka byla perfektní a říkala, že na svatbu je lepší sedlářský kroužek, je v sedmi velikostech a je hladký," pobavil herec a korunu tomu nasadil, když prozradil, kolik ony „snubáky“ stály.

"Tak jsme si vzali kroužky v dámské a pánské velikosti. I náhradní. Takže čtyři kousky snubáku za tři koruny sedmdesát," rozesmál herec celé Švandovo divadlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám