Hlavní obsah
Článek

Od doby, kdy ho pravidelně nevídáme na televizních obrazovkách, se dostal z hledáčku médií. Když jsme Martina Krause potkali jako jednoho z účastníků taneční soutěže Roztančené divadlo, využili jsme toho i k tomu, abychom aktualizovali informace z jeho soukromí. Například to, že už je trojnásobným tátou.

Doby, kdy se Martin velmi aktivně účastnil společenského života, jsou dávno pryč. Tančit na baru ho prý už neuvidíme. "Bejvávalo. Ale v Roztančeném divadle si zatančím rád. I když tancování v mém podání je pořád spíš takové blbnutí, takže se snažím napodobovat Patricka Swayzeho nebo Johna Travoltu," smál se Martin, který v soutěži zastupuje pražské divadlo Metro, kde ho můžeme vidět ve čtyřech, od října pak v pěti představeních.

Pak už jsme se v rozhovoru dostali k jeho soukromí. Otcovskou roli si prý užívá. "Mě to strašně baví. Mám tři děti a k nim dvě maminky. Na to, co kdysi říkal Bolek Polívka, že dá každému svému dítěti svoji maminku, jsem to tedy nedotáhl. Ale ženatý jsem poprvé, s Petrou, maminkou těch posledních dětí," upřesnil Martin. Nejstaršího syna Filipa má s předchozí partnerkou Klárou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám