Hlavní obsah
Článek

Herec Vojtěch Vodochodský zazářil letos na jaře coby Petr Sepeši v seriálu Iveta. Reakce lidí dodnes zpracovává. „Byl to větší boom, než jsem čekal, než jsem si dokázal přiznat. Až teď zpětně vidím, jak mi to otevřelo dveře a jaké pozitivní reakce přišly i na tu moji roli. Zvykám si na to a je to strašně fajn," svěřil se Super.cz.

Teď Vojtu můžeme vidět v naprosto jiné roli. Ve snímku Banger, který je právě v kinech, hraje závislého narkomana, který shání drogy. Toho, že ho lidé nebudou brát už jako Sepešiho, ale jako feťáka, se herec nebojí. „Tak já si myslím, že tomu, kdo je chytrý, dojde, že je to role. A točilo se mi to fakt dobře, ten scénář je dobrý, i ten tým,“ doplnil.

V tomto případě ho nejvíce zaskočilo především to, že film nebyl natáčen na klasické kamery, ale pouze na mobil. „Točilo se to hodně nazoomované, tak ten mobil máte úplně blízko obličeje, je to pro herce nevšední. Ale během natáčení Bangeru jsem neměl ještě tolik zkušeností, tak jsem jinak ty rozdíly ještě nedokázal tolik rozeznat,“ dodal během rozhovoru Vojtěch Vodochodský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám