Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezně Charlotte (8) je etiketa vlastní, jak se zdá. Brity rozněžnil moment, kdy malá princeznička po zádušní mši čekala s bratrem Georgem (10) na rakev s ostatky královny Alžběty II. Kamery zachytily její konverzaci s Georgem, respektive to vypadalo, že staršího bratra a budoucího britského krále spíš poučovala.

„Musíš se poklonit,“ je vidět, jak sděluje sourozenci. A ten jí zjevně bedlivě naslouchá, viditelně rád, že co se týče královského protokolu, může se na svou sestru rozhodně spolehnout.

Není to totiž poprvé, co Charlotte napomenula nebo opravila některého ze svých bratrů. Například při červnových oslavách královnina platinového jubilea zarazila mladšího Luise v mávání během jízdy v kočáře. Z videa se stal okamžitě virál.

Jindy zase na balkóně Buckinghamského paláce upozornila George, že má stát rovně s rukama podél těla. Na Charlotte je zkrátka spoleh a speciálně George jednou nejspíš ocení, že mu kryje záda takhle pečlivá sestra.

Princezna vzdala zesnulé prababičce nenápadný hold broží v podobě koňské podkovy, kterou připnula na černý kabátek, jenž oblékla na pohřeb. S Alžbětou II. ji totiž pojí láska ke koním a jezdectví. Už teď je tedy víc než jasné, že z malé Charlotte roste aristokratka, jak se patří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám