Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna K. (59) je už 25 let šťastně zadaná. Její srdce patří Tomáši Varteckému, se kterým tvoří nejenom krásný pár, ale po pracovní stránce i dokonalý tandem. Je totiž autorem jejího aktuálního singlu s názvem O Tobě i o mně, ve kterém o milostná vyznání není nouze.

„Singl je inspirován naším společným životem, ale také příběhy lidí okolo nás. Není tedy úplně doslovně o nás dvou, ale je prostě o úžasné síle něčeho tak křehkého, co vzniklo před 25 lety a přežilo všechny překážky a úskalí, které život přináší, a přesto jsme stále spolu a milujeme se, jako kdybychom spolu začali chodit včera,“ dodává s úsměvem zpěvačka.

Píseň se aktuálně dočkala videoklipu, kde vidíme, jak zpěvaččin milostný příběh začal. O mladší já Anny a Tomáše se postarali herci Klára Miklasová a Tomáš Krutina. „Je to příběh kohokoliv, kdo se v něm najde. Jak to ale opravdu vše bylo na našem začátku, víme jen my dva a necháme si to jen pro sebe. Tohle prostě berte jako film,“ uzavírá Anna K.

Natáčení probíhalo na poetické lokaci, v lomu Homolák. Během akce se nešťastnou náhodou utopil onen zpěvaččin přívěsek, který hraje v klipu roli, a jejž Anna K. kdysi dostala od Tomáše Varteckého. Takže tady se nabízí výzva. Pokud máte zájem, můžete si tento přívěsek na dně Homoláku klidně vylovit a nechat si ho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám