Hlavní obsah
Famous
Článek

Jamie Oliver (36) jezdí po světě a učí tlouštíky jíst zdravě tak, aby shodili. Jenže teď v Austrálii vystoupil na jevišti po řádné noční pijatyce a vypadal v obličeji trochu otekleji než běžně. A novináři to kuchařovi, jenž mluví o hubnutí, neodpustili. Jeden se přímo zeptal, zda od minulého setkání ztloustl. A Jamie mu odpověděl, že je „děvka“.

Oliver v Sydney otevírá vlastní restauraci Ministry of Food a na setkání s novináři v Melbourne ve středu 7. března se ho jeden z přítomných žurnalistů zeptal, zda váží více než při poslední návštěvě Austrálie.

„Nevím. Myslím, že minule jsem měl novou výplň zubu, což bylo nedávno, byl jsem v dobrém stavu. Ale opravdu si nejsem jistý. Jste z bulváru? Děkuju, že jste si všiml, vy děvko,“ cituje Olivera australský Herald Sun.

Jamie pak přiznal, že noc před setkáním měl trochu víc drinků a byl unavený a oteklý.

V jiném interview před několika dny přitom hovořil o své životosprávě. „Dělám, co můžu. Pracuju v potravinářství a je to docela dřina, když vás někdo pořád žádá, abyste ochutnal tohle a tamto. Jím syrové věci a cvičím dvakrát týdně. Mohl bych rozhodně dělat víc, ale snažím se o maximum, jako všichni lidé, jimž bylo třicet,“ uvedl Jamie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám