Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle zpěvačka Lady Gaga (38) nečekala. Během sobotního koncertu v Miami, kde popová diva vystoupila v rámci svého turné Chromatica Ball, přišlo něco, s čím slavná blondýna nepočítala. Razantně se změnilo počasí a hned vedle Hard Rock Stadium, kde koncert pod širým nebem probíhal, udeřil blesk.

Přírodní živel Lady Gaga tak vyděsil, že byla nucena zastavit show, což ji naprosto zdrtilo. V slzách se na svém instagramovém profilu omluvila fanouškům: „Co opravdu chci, je být zodpovědná a milující a nevím, co bych dělala, kdyby se něco stalo komukoli v publiku nebo někomu z mého štábu, mojí kapele, mým tanečníkům. Je mi líto, že jsme neudělali epické představení Rain On Me v dešti, ale co mi za to stojí víc, je život,“ plakala zpěvačka.

Mama Monster, jak jí fanoušci přezdívají, kvůli náhlé a silné bouři nedozpívala dva ze svých posledních hitů. Tedy zmiňovanou spolupráci Rain On Me s Arianou Grande (30) a píseň z filmu Top Gun Maverick Hold My Hand. Jednalo se o poslední show během aktuálního turné. Zpěvačku to o to více ranilo, že celé turné tak zůstalo bez pompézního finále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám