Hlavní obsah
Článek

Kosovsko-americký profesionální tanečník Tony Dovolani (38) bude doprovázet českou tenisovou legendu Martinu Navrátilovou (55) v cestě za úspěchem v taneční soutěži Dancing with the Stars, kde bude jejím partnerem. Dovolani již s Navrátilovou trénuje a v současnosti se nejvíce připravují na první soutěžní večer, který proběhne 19. března a kde společně předvedou tanec cha-cha. Dovolani není v soutěži žádným nováčkem, odtančil si v ní totiž už 12 sezón.

Dovolani se narodil v kosovském měště Pristina a s folkovým tancem začal již ve třech letech. V patnácti se s rodiči přestěhoval do USA, kde chodil na hodiny tance na Fred Astaire Dance Academy. Tony je ženatý s manželkou Linou, s níž má dceru Luanu a tříletá dvojčata Adriana a Arianu.

Dovolani se objevil již v druhé řadě americké verze Dancing with the Stars, v níž tančil se současnou partnerkou George Clooneyho, bývalou wrestlerkou Stacy Keibler. Dvojice skončila na třetím místě. Dále pak tančil například s herečkou známou jako Doktorka Quinnová Jane Seymour, bývalou modelkou Kathy Ireland, herečkou Audrinou Patridge a dalšími.

Reklama

Další články

Načítám