Hlavní obsah
Článek

Hvězdný pár Gisele Bündchen (43) a Tom Brady (45) údajně zažívá krizi. Sedminásobný vítěz Super Bowlu a jedna z nejvyhledávanějších modelek světa podle zdrojů CNN už dokonce žijí odděleně.

Brady, který v únoru ohlásil odchod do důchodu, ale po pár týdnech se rozmyslel, si v srpnu bral jedenáctidenní volno na vyřešení „osobních záležitostí“. Modelka se zase tento týden svěřila magazínu Elle, že má z jeho návratu do FNL obavy.

„Je to velmi násilný sport. Máme děti a já bych byla ráda, kdyby byl přítomen,“ netají se maminka Vivian (9) a Benjamina (12).

Slova o odloučení potvrzují také zdroje Page Six s tím, že Brady bude muset po sezóně opravdu s kariérou seknout, jestli chce zůstat ženatý.

Sám sportovec přitom přiznal, že kariéře obětoval úplně všechno. „23 jsem neměl Vánoce ani Díkůvzdání. 23 let netrávím narozeniny s blízkými,“ nechal se slyšet ve svém podcastu Let’s Go! minulý týden.

„Přijde čas, kdy si uvědomíte, že máte dost a musíte se zaměřit na jiné sféry života,“ dodal k věci. Jako bychom to už ale neslyšeli dříve.

Pokud je na šuškandě něco pravdy, nezbývá než doufat, že si Brady včas ujasní priority a na vztahu se sexy manželkou zapracuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám