Hlavní obsah
Článek

Gabriela Partyšová (45) se poprvé ve středu ukázala jako nová moderátorka Top Staru a hned sklidila bouři reakcí. A mnoho z nich není zrovna pozitivních. Nástupkyně bývalé hvězdy pořadu Primy Mahuleny Bočanové (57) si u některých diváků rozhodně nešplhla. „Vraťte nám Mahulenu, jinak se nebudeme dívat!“ hrozí někteří diváci.

„Nemělo to šťávu, jakou tomu dodávala Mahu... Tak takhle ne. Mahulena se mi nelíbila svým válením na pohovce, ale projev měla lepší než Gábina. Ta je bohužel nudná... Nic moc, když seděla na té bílé sesličce, tak to vypadalo, jako když bude recitovat chvilku poezie,“ zlobí se diváci v diskusi na stránkách pořadu. A i když se sem tam objeví i kladná reakce, těch nespokojených je většina.

„Mahulena byla opravdu dáma, nádherná a příjemná. Gabriela celý díl stála se zkříženýma nohama. Asi potřebovala na toaletu. Přijde mi nepřirozená a umělá... Gábina se hodí víc na ty večírky, chybí jí ta noblesa,“ píší naštvaní diváci.

Řada z nich dokonce varuje, že se raději na změněný Top Star (hodně fanouškům bulvárního pořadu vadí i Deníček Krampolových a někteří coby večírkovou princeznu nesnesou ani Agátu Hanychovou) nebudou dívat. „Počínaje dneškem škrtám Top Star ze svého programu, a myslím si, dle vyjádření ostatních, že nejsem zdaleka sama. Jediné slovo: bohužel,“ píše jedna z divaček.

I když řadě diváků projev Partyšové neseděl, dá se čekat, že s každým dílem se bude zlepšovat. Žádný učený z nebe nespadl a Gábina Partyšová patří k nejzkušenějším moderátorkám u nás. Však se jí také přezdívá Leoš Mareš v sukních. A sledovanost středečního Top Staru při její premiéře rozhodně neklesla.

A co na svou náhradu říká Mahulena Bočanová? „Věřte mi nebo ne, ale neviděla jsem ji. Ani bych pořádně nevěděla, jak si záznam najít na internetu. Ale všimla jsem si na fotkách, že má nové studio, a to je základ. Gábinku mám jinak ráda a přeju jí hodně štěstí. Mě už to netrápí,“ řekla Super.cz Bočanová.

Reklama

Další články

Načítám