Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

V připravovaném seriálu, který má v režii Česká televize, vystoupí řada hvězd, a nebude to jen tak obyčejný seriál. Jednat se bude o odložené případy, které jsou těsně před promlčením a zkušení detektivové udělají všechno proto, aby dopadli vraha. V detektivce Oktopus se v hlavních rolích představí krásná Marika Šoposká (34), Miroslav Krobot, Kryštof Hádek (42) a Zuzana Stivínová (50).

Spoluautorem námětu je bratr slavného českého spisovatele Michala Viewegha (61) Josef. „Odložené případy jsou pro nás zajímavé tím, jak se v průběhu doby proměnili svědci, podezřelí, pachatelé a samozřejmě i samotní vyšetřovatelé,“ naznačuje Josef. Herec Miroslav Krobot se předvede v roli kapitána Dítěte, který je opravdový bouřlivák. „A to se právě tak úplně neslučuje s jeho služebními povinnostmi a dodržováním všemožných předpisů. S tím má trochu problémy. Jinak je to analytický mozek, který se vždy při vyšetřování nějak uplatní,“ vysvětluje herec.

K drsňákovi přibude parťačka, která je pravým opakem a působí jako květinka. Blízcí si nejsou, ani co se věku týče. „Naše postavy jsou od sebe sice generačně vzdálené, ale v zásadě mají hodně společného. Oba jsou třeba v životě osamocení,“ prozradila Marika Šoposká.

V reálném životě si při natáčení ale vyhovují více než dost! „Jestli se ptáte na profesní i osobní spolupráci s Mirkem, tak pro mě je naprosto vyhovující. Oba se potřebujeme hodně soustředit na svoje záběry, moc nemluvíme. Dokážeme spolu třeba mlčet dvě hodiny v autě a nepřipadá nám to vůbec divné,“ popisuje průběh natáčení herečka.

Reklama

Další články

Načítám