Hlavní obsah
Článek

Americký módní guru a přední návrhář pro francouzskou značku Louis Vuitton Marc Jacobs (48), jehož butiky se nacházejí ve více než 80 zemích světa, během své kariéry všechny přesvědčil, že se v módě bravurně vyzná. Proto si může dovolit přijít do muzea umění Musee des Arts Decoratifs na výstavu fotografií konanou v rámci pařížského Týdne módy v růžových šatech pod kolena, které vypadaly jako dlouhé triko. Přes ně si oblékl černé sako a celý model doplnil o černé lakované pirátské střevíce s velkou stříbrnou sponou s diamanty.

Drobný návrhář malého vzrůstu na sebe strhl díky svému bláznivému outfitu veškerou pozornost. Když si následně sundal sako a pobíhal po venku jen v dlouhém růžovém triku, vypadal jako když vstal z postele a zapomněl si převléknout noční košili. V kombinaci s jeho potetovanými pažemi, prošedivělými vousy a chlupatýma nohama v ponožkách, se zdál být možná až příliš extravagantní.

Jacobs si však tento „mužný“ modýlek oblíbil. Ve stejném triku, pouze v černém provedení, se ve středu předvedl i během přehlídky podzim a zima 2013 značky Louis Vuitton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám