Hlavní obsah
Článek

Iva Pazderková (44) se proslavila hlavně jako stand-up komička, ale ti, kteří zjistili, jak skvělá je i divadelní herečka, si nenechají ujít žádnou hru, v níž účinkuje. Teď má všestranná žena, která prošla i reality show Survivor, kde si sáhla na dno lidských možností, novou roli. A klidně teď všem prozradí, kdy ovuluje.

"Dnes večer ovuluji!" říká Iva Pazderková a dodává: "Tedy, ne že bych se vám chtěla svěřovat s až takovými intimnostmi, ale říká to Clare, má divadelní postava ve stejnojmenné hře, kterou právě uvádíme v pražském Divadle Metro," prozradila herečka.

Pro Ivu je to velká výzva. Na jevišti bude déle než hodinu úplně sama, a bude tak muset zvládnout hned několik rolí zároveň. K tomu má hodně netradiční scénu, celou růžovou, kde nechybí ani postel. I v ní ji diváci uvidí.

"To mi nedělá problém. Já se na to těším a těším se na diváky. Kdybych měla v kostce říct, o čem to je, tak jde o příběh ženy, která chtěla dítě. Je to líčení chvílemi neuvěřitelně komických situací i záchvatů zoufalství a beznaděje mladé ženy," prozradila Super.cz Iva Pazderková.

Chybět nebudou návštěvy gynekologů, čekárny specialistů, svérázné rady kamarádek, euforie z prvních pokusů a zklamání z prvních neúspěchů. I přes četné chvíle posměchu, beznaděje a zklamání nachází sílu vytrvat. Možná se Iva tak trochu ve hře, která není ani přímo rozchechtanou komedií, ani depresivním dramatem, tak trochu hledá, jelikož sama v životě, jako všichni ostatní, zažívá situace veselé i smutné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám