Hlavní obsah
Článek

Markéta Hrubešová (52) je známá jako herečka, ale do povědomí veřejnosti se dostává čím dál víc jako kuchařka.

Super.cz rudovlasá krasavice prozradila, že i ona se jako mistr tesař někdy utne. Největší kulinářský faux pas se jí podařil při přípravě jídla pro svého manžela, fotografa Davida Krause. Do jídla použila neopraný čerstvý špenát, který nebyl zbavený kořínků a štěrku.

„Bylo hrozné pozorovat mého muže, jak při jídle chroupe písek. To bylo vážně strašné,“ chytá se za vlasy Hrubešová. S Markétou jsme se setkali ve chvíli, kdy moderovala slavnostní otevření restaurace, která nabízí tradiční české pokrmy v moderním kabátě.

Herečka by si prý sama dovedla představit přeměnit svůj koníček v byznys a otevřít si vlastní podnik. Musel by se najít prý ale nějaký movitý investor.

„Otevřít si restauraci je můj velký sen. Kdybych se do toho pustila, tak by to muselo být perfektní a restaurace by musela mít stálou kvalitu, což je hodně náročné,“ říká Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám