Hlavní obsah
Článek

Herečka Denisa Nesvačilová (32) je v jednom kole. S médii sice kvůli provalení vztahu se scenáristou Petrem Kolečkem (40) odmítá komunikovat, fanouškům se ale čas od času ozve. Nyní jim musela sdělit zdrcující zprávu, a jak sama přiznává, zlomilo jí to srdce.

Muzikál Biograf láska, který oslavuje nedávno zesnulou Hanu Zagorovou (†75), měl včera předpremiéru a ke vší smůle Denisa chyběla! Jednalo se o její první muzikálovou roli a sama herečka se svěřila, že se diví, že konkurz vůbec vyhrála, neboť zpívání není její parketa.

„V generálkovém týdnu denně točit a ještě hrát v jiných divadlech se prostě nejeví jako dobrý nápad,“ prozradila zaneprázdněná herečka, která zjevně přecenila svoje síly. „Dnes jsem přišla o hlas, a tak zdravím své kolegy a kamarády z Biografu láska na dálku,“ napsala.

Pro Denisu to byla obrovská rána. „Mám zlomené srdce. Dva měsíce dřeme, směřujeme k premiéře a já takhle vyhodím pojistky. Strašně moc bych tam chtěla stát a zpívat s vámi,“ dodala zkroušená kráska. Na poslední chvíli ji zastoupila kolegyně Míša Tomešová (32), která svoji roli zvládla excelentně a zastoupí ji i na dnešní premiéře.

Reklama

Další články

Načítám