Hlavní obsah
Článek

"Za vším hledej ženu" je název nové vztahové komedie, která s sebou přinese na filmová plátna herecká jména jako Marek Vašut (63), Hana Vagnerová nebo Igor Orozovič. Elegán Marek Vašut už má pár postelových scén za sebou, ovšem s Hanou Vagnerovou to bylo poprvé. Marek Vašut prozradil, jak on sám vnímá tyto postelové scény. "Intimita ve filmu je něco, co zajímá skoro každého. Ale určitě jste už všichni četli nebo slyšeli, že to není žádná procházka růžovým sadem. Jsou to technikálie," míní oblíbený český herec.

Sám Vašut přiznává, že ani on není milovníkem natáčení těchto lechtivých scén. "Myslím, že by se našlo jen malé promile lidí, kterým vyhovuje, že ve chvíli, kdy s někým sdílíte lože, je kolem vás dalších pět, šest, deset lidí," upřesňuje Marek Vašut.

Kromě štábu, který je všude kolem, ještě dostávají herci pokyny, které by dokázal splnit jen málokdo. "Kolem vás se neustále adjustuje kamera, světla, mikrofon se schovává pod peřinu. Do toho ještě dostáváte pokyny jako: Nesmíš se za ni tolik schovávat. Prosím tě, trošku níž. Takhle ne, zakrýváš jí ucho, nos, očičko. Pak slyšíte už jen třeba: víc vášně, míň vášně. Proboha nemlaskejte," říká se smíchem Vašut, kterého si všichni pamatují jako Pažouta z Románu pro ženy.

V reálném životě ovšem nejsou postelové scény jako ty, které znáte z filmů. "Ale to se přitom tak stává, ano, ale nezní to dobře. Nevypadá to dobře a tak dále. Takže skončíte scénu a jste rádi, že už je po všem," vysvětluje herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám