Hlavní obsah
Článek

Leonarda DiCapria (49) vyfotili v pondělí na večírku v New Yorku, jak se má k modelce Gigi Hadid (28). Hvězdná dvojice se k sobě při konverzaci nakláněla, nechyběl ani fyzický kontakt.

Už nějakou dobu se šušká, že spolu randí. Oscarový herec však byl v posledních dnech spojován i s ukrajinskou modelkou Marii Beregovou. Ta by ještě zapadala do věkové kolonky, kterou u svých partnerek DiCaprio preferuje, jak se slavně žertuje. Je jí totiž teprve 22.

Zato Gigi, která už je dokonce maminkou, je 27. Zdá se tedy, že rok sem nebo tam herci nevadí, jasné je ovšem, že si libuje v krásných mladých modelkách.

Šuškanda o jeho nových známostech se provalila poté, co se Leo po pěti letech vztahu rozešel s modelkou Camilou Morrone, a to krátce po jejích 25. narozeninách. Není tedy divu, že se o jeho věkových preferencích u dam tolik vtipkuje.

Podle zdrojů Page Six se Leo s Gigi teprve poznávají, párkrát si vyšli, ale zatím nejde o nic vážného.

Zatímco Leo mezi filmovou tvorbou asi spíš korzuje ve společnosti, Gigi, která má dceru se zpěvákem Zaynem Malikem a od údajně dramatického rozchodu s jiným mužem spojována nebyla, je v New Yorku pracovně. Předvádí totiž na Fashion Weeku, kde jsou se sestrou Bellou jako každoročně hvězdami sezóny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám