Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože zpěvačka Dara Rolins (51) miluje sportovní módu, už několik let je tváří jedné velmi známé sportovní značky. K focení nejnovější kampaně si firma k Daře přizvala ještě další tvář, kterou není nikdo jiný než zpěvaččin přítel Patrik Rytmus Vrbovský (47). Hvězdný pár zkrátka prodává.

Jelikož značka letos oslavuje čtyřicet let od svého založení, celé focení se neslo v párty duchu, takže na place panovala naprosto skvělá náladička a všichni "modelové" si focení užívali. Při té příležitost si Dara, která je v současné době na dovolené na Bali, a Rytmus vyzkoušeli nejen klasické modely, ale také kontroverzní kousky z dílny návrháře Jeremyho Scotta, který se značkou spolupracuje.

Kromě zamilovaného párečku, který se při takové příležitosti před objektivem fotoaparátu setkal vůbec poprvé, se focení zúčastnila i skupina Nightwork, která do stáje kultovní značky také patří.

Reklama

Další články

Načítám