Hlavní obsah
Článek

Herec Martin Zounar (56) je sympaťák, který dokáže rozesmát lidi v divadle, ale i během rozhovorů a společenských akcí. Super.cz ho vyzpovídalo v Divadle Metro těsně před začátek komedie Dva Nahatý Chlapi a oblíbený český herec prozradil detaily ze svého soukromí.

V létě si užíval rodinnou pohodu se svojí přítelkyní Kateřinou a její dcerou Sofií. "Byli jsme na Baltu a musím říct, že jsme zvolili skvěle. Byli jsme tam skoro 14 dní," rozplýval se herec.

S sebou měli dva výjimečné pasažéry, kteří dohromady váží kolem 180 kg. "Máme psy, takže je to na velký auto, jsou to takový dvě hovádka," směje se Martin Zounar. Zkrátka nepřišla ani jeho jediná dcera Claudie, kterou vyvezl na dovolenou na Slovensko, kde objevovali místní krásy. "Já jsem jel s Claudinkou na Slovensko a vřele doporučuju, protože Nízké a Vysoké Tatry jsou skvostný," pochvaloval si herec.

"Dokonce jsme zdolali Královu horu a do půlky jsme dali Ďumbier. Ono se to zdá jako kopeček, ale ne, je to ku*va strašná výška," vypráví se smíchem. "Pak jsme jeli tam, kam jezdíme každý rok, do Rimavské Soboty, což je rodiště mojí maminky. Tak jsme jí byli dát kytičku na hrob," svěřil Martin Zounar dojemně.

Reklama

Další články

Načítám