Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V případě Honzy Dědka jsme všichni zvyklí, že si bere na paškál známé tváře a vyzpovídává je. Během letní natáčecí pauzy si oblíbený moderátor odskočil na tři týdny cestovat po Gruzii. „Je to báječná, úžasná země, vřele doporučuji, výborné jídlo, hory, moře, krávy, památky a alkohol,“ svěřil se Super.cz.

Ted už je zpátky v pracovním kole a nově na Televizi Seznam připravuje velkou věc. Od 18. září každou neděli večer od 20.15 můžete slevovat nový hudebně soutěžní pořad Jukebox Honzy Dědka, který prověří hudební znalosti našich celebrit, ale i ostatních lidí. Spolu s Honzou bude pořadem provázet sympatická brunetka Aneta Kratochvílová, pro kterou je moderování před kamerou premiéra. Pracuje totiž v rádiu.

„Je to úplně poprvé, snažím se to zvládnout a nic nepodělat, aby to bylo dobré. Já si to v rádiu vždy užívala, že můžu mít mastný vlasy, nosit tepláky a tak, ale i tohle je super,“ prozradila nám Aneta.

Sympatická bruneta je jinak zadaná. Její přítel se jmenuje Jakub „Byli jsme v létě autem v Rakousku, bylo to takový punkový, potom jsme byli v Amsterdamu, tam to bylo zas takové hodně uvolněné,“ smála se moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám