Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka Miss Czech Republic Denisa Spergerová (23) výrazně zkrátila a ztmavila vlasy. Její dlouhá kštice je pryč. Že by u maminky čtyřměsíční dcery Isabely nastaly změny v osobním životě? Vypadá to, že rozchod ani žádost o ruku se nekonají.

"Vždycky jsem měla dlouhé vlasy, chtělo to změnu. Ztmavila jsem a hodně jsme s kadeřnicí stříhaly. Dolů šlo tak patnáct centimetrů. Změny v osobním životě nemám. Vše je tak, jak má," řekla Super.cz Denisa Spergerová.

Denisa zasedla v porotě nového ročníku zmíněné soutěže krásy, kterou v minulosti vyhrála. Dorazila ve velmi sexy outfitu, který ukázal, že má zpět svoji perfektní postavu. Prý ale na své váze ještě není.

"Ještě nějaká kila jsou nahoře, ale snažím se hodně chodit na procházky. S dítětem se nezastavíte, jde to rychle dolů," prozradila s tím, že už se nebrání nabídkám na přehlídky či focení. "Když se něco naskytne, tak to přijímám. Ale hlavně se snažím věnovat dceři," uzavřela Spergerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám