Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiří Pomeje (†54) nemá místo ve VIP zprávách jisté. Podle vedení televize je v užším výběru, ale ještě stále probíhají kamerové zkoušky i s dalšími kandidáty, tedy spíš kandidátkami na tento post. Dnes se na ně dostaví další známé tváře českého showbyznysu.

Podle informací deníku Blesk je na seznamu několik zájemkyň, které prošly soutěžemi krásy, silikonová kráska Hana Mašlíková (41) nebo manželka Leoše Mareše a nejlepší kamarádka Ivany Gottové Monika Marešová (49).

Přihlásily se ale i dámy, které už se jako moderátorky osvědčily, a to manželka režiséra Jiřího Adamce, který na Primě natáčí seriál Cesty domů, Jana Adamcová (52), která roky uváděla sportovní zpravodajství na Nově, nebo Elen Černá. Manželka olympionika Aleše Valenty také pracovala jako televizní moderátorka, v současné době moderuje pořad v rádiu.

Podle všeho jde ale jen ze strany televize o zastírací manévr a všechny kandidátky na post moderátorky, které dnes na kamerovky přijdou, váží cestu asi zbytečně. Primě se jen patrně nehodí do krámu, aby byla účast Pomejeho ve VIP zprávách dopředu tak jistá...

Reklama

Další články

Načítám