Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to víc než čtyři roky, co při tragické nehodě zahynul herec a moderátor Jakub Zedníček, synovec herce Pavla Zedníčka. Herci bylo pouhých 27 let a byl otcem desetiměsíční dcerky.

V pořadu Moje místa na Televizi Seznam Pavel Zedníček uvedl, že ztráta milované osoby nikdy nepřebolí. „Myslím na něj často a vždycky si říkám, jaká je to škoda. Je to hodně smutný,“ svěřil se.

Bolest cítí především ve chvíli, kdy narazí na věci, které mu Jakuba připomenou. „Nedávno jsem uklízel a našel jsem věci, které mi po jeho smrti dala jeho maminka (sestra Pavla Zedníčka - pozn.). Věci na tenis a bowling. Tak jsem našel tu bowlingovou kouli a ty jeho tenisky… To byl tak šikovnej kluk! Vynikající muzikant, skvělý herec, zpěvák,“ vzpomínal.

„Strašně mě mrzí, že tu není. Kdyby byl tady, tak mu dám facku za to, že mě opustil. On byl stejný komediant jako já, od malička byl strašně energický dítě. Pořád něco dělal. A ohromný gentleman. Prostě skvělý,“ dodal.

Jakub Zedníček se svým strýcem Pavlem moderoval pořad Kurňa, co to je. Jako herec působil v Městském divadle Brno.

Nevlastní dcerou Pavla Zedníčka je herečka Lucie Zedníčková, vlastní děti herec neměl. „To jsem nikdy asi moc neřešil. Měl jsem a mám ty nevlastní, ty jsem bral jako moje. Jako měl jsem touhy, ale co s tím nadělám. Takhle to prostě je,“ dodal.

Pořad Moje místa diváci uvidí ve středu od 20:00 na Televizi Seznam, zpětně mohou díl zhlédnout na video portálu Stream.

Reklama

Další články

Načítám