Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolem Jiřího Pomeje (†54) se sice v posledních dnech mluví hlavně v souvislosti s jeho moderováním VIP zpráv, ještě čerstvá je ale i kauza, kdy dostal deset měsíců podmíněně kvůli finančním problémům v souvislosti s filmem Andělská tvář. Pomeje se sice odvolal, ale Super.cz chtěl vědět, jak by se zachovala jeho snoubenka Andrea Šťastná, kdyby vše dopadlo špatně.

"Do vztahu s Jirkou jsem šla s tím, že jsem věděla všechno o jeho minulosti. Soud rozhodl tak, jak rozhodl, chápu, že se Jirka odvolal. Ale v našem soudnictví se může leccos zvrhnout. Takže kdyby k tomu nejhoršímu případu došlo, tak bych na něj určitě počkala, protože ho miluju," řekla Super.cz Andrea.

S Andreou jsme pohovořily i na téma, jak by chodila na návštěvy do basy oblečená. Svěřila, že vedle nezbytných pomerančů, bábovky a bulvárních časopisů, by si dala záležet i na hodně sexy outfitu. "Aby měl Jirka na co vzpomínat," smála se Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám