Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywood pláče nad odchodem castingového manažera Scouta Mastersona, který zemřel 11. září ve věku pouhých 48 let. Jeho skon potvrdil na sociálních sítích jeho manžel Bill Horn.

„Včera jsme přišli o milujícího manžela, laskavého přítele, dobrého syna a úžasného rodiče. Scouty, moc nám chybíš,“ napsal k sérii fotek s Mastersonovými dětmi Simone (12) a Bozem (8).

Příčina smrti zatím nebyla zveřejněna, Scoutův odchod všechny zaskočil. Zástupy hollywoodských hvězd mu na sociálních sítích vzdávají hold, a není divu. Některým dopomohl k hvězdné kariéře.

„Pořád nenacházím slova. Můj život byl o tolik lepší díky Scoutovi,“ napsala představitelka Buffy, přemožitelky upírů Sarah Michelle Gellar.

„Tolik tě milujeme. Byl jsi úžasný člověk, který vždy upřednostňoval ostatní před sebou samým. Nesobecký člověk. Navždycky nám budeš chybět,“ doplnila kolegyni Tori Spelling (50), která truchlí o to víc, protože se jejich rodiny přátelily.

„Mám zlomené srdce, mé dcery taky. Moc vás milujeme. Pořád je to šok a asi ještě dlouho bude. Zbytek vám řeknu soukromě,“ vzkázala truchlící rodině herečka Denise Richards.

Ačkoliv se pohyboval spíš v pozadí šoubyznysu, byl Scout Masterson celkem důležitou osobností. Podílel se na obsazení například u bondovky Jeden svět nestačí, komedie Slečna Drsňák nebo dalších velkofilmů jako Ostrov, Constantine, Dům u jezera, Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže, Piráti z Karibiku: Na konci světa a mnoha dalších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám