Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byli jsme u toho, když Eliška Bučková (34) absolvovala pravidelnou výměnu svých nastavených vlasů. Modelka měla obrovskou odvahu a nechala se pro Super.cz natočit jen se svými skutečnými řídkými vlasy.

„Cítím se jako plešatá. Je to nezvyk sahat si do vlasů, aniž bych cítila spoje. Já dlouhé vlasy prostě miluju. Jsem třeba schopná upravovat si je a fénovat i dvě hodiny," nechala se slyšet Bučková.

Česká Miss 2008 si nedovede představit, že by byla najednou nakrátko. Dlouhovlasou princeznu z ní chce mít i její přítel Václav Noid Bárta (43). „Vašek tvrdí, že krátkovlasí mají být kluci a holky naopak musí mít vlasy dlouhé," říká Eliška.

Je otázkou, jestli si Noid na sebe neušil bič. Bučková se totiž v kadeřnickém salonu na Smíchově učí techniku prodlužování řeckých vlasů pomocí neviditelných mikrokroužků a byla by ráda, kdyby toto umění ovládal i její partner.

„Hodilo by se to v době, kdy budeme s Vaškem na cestách. Mohl by se tak o mé vlasy starat," říká. Představa rockera, který si hraje s titěrnými vlasovými body, je opravdu dost bizarní, ale nechtěli jsme Elišce její pohádku kazit.

Reklama

Další články

Načítám