Hlavní obsah
Článek

Kolem vévodkyně Meghan (42) je neustále rušno. Při sobotním setkání s fanoušky královské rodiny před Windsorem ji někteří vítali, jiní zase raději ignorovali. Objevily se dokonce divoké spekulace, že měla vévodkyně na sobě nahrávací zařízení a pořizovala zvukový záznam z celé akce pro vlastní účely.

„Co to má Meghan schované pod šaty?“ ptali se někteří uživatelé na Twitteru. „U pasu má rozhodně mikrofon,“ mají jasno někteří. A hned se také shodují, že Meghan, které přezdívají vévodkyně z Netflixu, určitě sbírá materiál pro svůj připravovaný dokument streamovací sítě.

Divoké teorie však obratem vyvrátil zdroj blízký vévodkyni ze Sussexu. „Je to šílené a poškozuje ji to. Samozřejmě, že neměla mikrofon,“ uvedl pro Page Six.

A s tím souhlasí i další z uživatelů sociální sítě. „Prostě se jí nakrabatily šaty,“ reagovali na spekulace. „Lidé jsou šílení, chytí se každé blbosti,“ pohoršovali se v komentářích další.

Meghan, která se dočkala v Británii vesměs vřelého přijetí, má holt vzhledem k Megxitu a dalším kontroverzím i mnoho odpůrců. A ke které skupině se řadíte vy? Věříte, že skrývala vévodkyně pod šaty mikrofon? Hlasujte v naší anketě!

Měla podle vás Meghan pod šaty schovaný mikrofon?
Těžko, lidé už nevědí, co vymyslet.
82,7 %
Je to možné, něco je tam vidět.
17,3 %
Celkem hlasovalo 49221 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám