Hlavní obsah
Článek

Načapali jsme Vlaďku Erbovou (42) při zkoušce svatebních šatů. Nelekejte se, modelka se nechystá předstoupit před oltář, nýbrž fotila společně s Renatou Langmannovou (37) editorial pro časopis Tvoje svatba.

Ve skutečnosti sexy modelka myslí na úplně jiné věci, než jsou vdavky. Jednak není její partner Tomáš Řepka (50) stále ještě rozvedený a zároveň by měla zhruba za týden porodit své druhé dítě. Je dobře, že se svatba Řepky a Erbové uskuteční, až když bude jejich syn na světě.

Byli jsme totiž svědky toho, jak se těhotná kráska soukala do připravených svatebních šatů. Přestože přibrala jen na bříšku, připravenou róbu neoblékla a musela si vyzkoušet náhradní.

„Vdávat bych se chtěla určitě v bílém, ale rozhodně ne s bříškem," prozradila uhrančivá kráska. „Focení naštěstí netrvalo dlouho, a tak jsem to zvládla. Teď jsem ale hodně unavená a dopřávám si odpočinek," dodává Erbová.

Focením v bílém modelky odstartovaly soutěž „Souboj nevěst“, ve kterém mohou soutěžit budoucí uchazečky o titul nejkrásnější nevěsty. Nejenže vítězka klání získá svatební cestu na Seychelách, ale výtěžek z celé akce poputuje na konto nadace Rakovina věc veřejná.

Reklama

Další články

Načítám