Hlavní obsah
Článek

Kauza, kdy se Britney Spears (42) obula do vzhledu tanečnic kolegyně Christiny Aguilery (43), má své pokračování. Fanoušci obou zpěvaček se do Britney pustili, aby příspěvek o tom, že kdyby ona měla kolem sebe tanečnice, jaké má Aguilera, vypadala by malinkatá, okamžitě smazala. Britney nakonec přiznala, že tento status byl moc drsný, a rozhodla se vše uvést na pravou míru.

„V žádném případě jsem nebyla kritická vůči krásnému tělu Christiny. Jednou jsem se letěla dokonce podívat na její show a to nejdůležitější, čeho jsem si všimla, byla její odlišnost od všech lidí na pódiu!!! V žádném případě jsem se o Christině ani nezmínila, jen se podívejte na můj příspěvek!!! Inspirovala mě její show a je to krásná a silná žena. Děkuji, Christino, za inspiraci!!!“ Napsala Britney na svém Instagramu.

Princezna popu nakonec dodala, že její výbuch emocí je pouze reakcí na to, čím si za posledních 14 let prošla. „To, co jsem zveřejnila, je moje nejistota, se kterou se potýkám v důsledku toho, jak se ke mně moji rodiče a média chovali,“ dodala Britney.

Christina po onom příspěvku přestala Britney na Instagramu slevovat. Teď se tedy nabízí otázka, zdali se opět stanou na sociálních sítích kamarádkami...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám