Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) má dole třináct kilo a jak sama říká, v takové formě nebyla ani v osmnácti letech.

"Celkově jsem za poslední rok a půl na postavě zapracovala. Myslím si, že velký vliv mělo otužování a jsem ráda, že začíná být zase kosa, jsem nadšená. Mám troje nové plavky, na zimní sezónu jsem připravená," řekla Super.cz Decastelo.

"Mám dole třináct kilo a jsem nadšená, že já, královna jojo efektů, teď nenabírám kila zpět. Ani kilo nahoru ani dolů," usmívá se moderátorka.

Na úbytku váhy se pochopitelně výrazně podepsal také rozchod s manželem Reném Decastelem. Eva se ale nyní už zase usmívá. Není tajemstvím, že ji pojí více než přátelství s fotografem Tomášem Třeštíkem.

Jak daleko je rozvod, ale prozradit nechtěla, "K soukromí a rozvodu se nevyjadřuju, to neměním," odpověděla Decastelo. A tak jsme se zeptali, jak se má Tomáš Třeštík? "To se musíte zeptat jeho, já doufám, že hezky," dodala na adresu fotografa, který jí v pondělí popřál k narozeninám na sociální síti společným snímkem, ke kterému přidal srdce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám