Hlavní obsah
Článek

Česká televize se pod velením nového generálního ředitele Petra Dvořáka pouští do hodně odvážných seriálů. Horkým želízkem v ohni bude Ententýky scénáristky Lucie Konečné. Česká verze Sexu ve městě se bude točit kolem sexu, dětí a rodiny. Tvůrci získali opravdu výborné herce do hlavních rolí. Bavit nás bude hvězda primáckých Přešlapů Jitka Schneiderová (51), opravdovou chuťovkou mají být hlášky seriálových partnerů Petra Čtvrtníčka a „praštěné“ exmoderátorky Prásku Kateřiny Hrachovcové-Herčíkové.

„Už z kamerových zkoušek je poznat, že Petr Čtvrtníček a Kateřina Herčíková přinesou do seriálu kýžený humor. Natáčení začne brzy, už se na ně těším,“ sdělil na tiskovce České televize k novým formátům producent Pavel Anděl.

Seriál vypráví o čtveřici žen a jednom muži na mateřské dovolené, které spojilo pískoviště. Každý z pětice zažívá své veselé i dramatické strasti a slasti. „Řekli jsme si ale, že nechceme nevěru. Té jsme se během patnácti dílů vyhnuli. Je jen v jednom a to ještě u vedlejší postavy,“ říká Lucie Konečná. Tu známe díky práci na Ordinaci v růžové zahradě.

Dalšími herci v seriálu budou kromě již uvedených Oldřich Vízner, Filip Blažek, Zuzana Kajnarová, Martin Písařík, Filip Čapka a další. Milenkou jednoho z hrdinů bude Lucie Zedníčková. Určitě se máme na co těšit!

Reklama

Další články

Načítám