Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amanda Seyfried (38) propukla v pláč, když si v pondělí večer přebírala cenu Emmy za ztvárnění Elizabeth Holmes v minisérii Kauza Theranos. Stojí za to ale také moment, kdy byla vyhlášena vítězkou.

Jen, co zaznělo její jméno, kamery zabraly šokovanou herečku, jak říká „O můj bože“. Její výraz hovoří za vše. Manžel Thomas Sadoski, který byl také jejím prvním gratulantem, ji po polibku doprovodil na pódium, kde si konečně převzala cenu. A emocím se neubránila.

„Tohle je moc krásný pocit. Odpočítávají mě, ale je to moc krásný pocit,“ poznamenala uslzená na adresu odpočtu, který byl každému oceněnému zobrazen, aby věděl, kolik času mu zbývá, než jeho řeč utnou.

Amanda pochopitelně děkovala televizní akademii, kolegům a všem, kdo se na vzniku seriálu podíleli, a v neposlední řadě rodině, dětem, manželovi, rodičům, nezapomněla nicméně ani na domácího mazlíčka.

„Děkuji mojí rodině, mamince, manželovi, tátovi a dětem a mému psu Finnovi. Děkuji mockrát,“ vychrlila ze sebe na závěr řeči. „Bylo to velmi těžké, ale bylo to nejlepší období v mém životě,“ dodala k tvorbě seriálu.

Seyfried už dříve přiznala, že točit příběh o skutečné osobě, bylo náročné. „Musela jsem si vytvořit hranice a naučit se to oddělit. Ale bylo to těžké. Nikdy jsem nikoho nehrála tak dlouho, každý den jsem do toho dávala všechno. Na konci natáčení už jsem té postavy měla plné zuby,“ přiznala pro stanici E!.

Její snaha se ale nakonec vyplatila a Amanda porazila všechny v kategorii nominované kolegyně, Toni Collette (Schodiště), Julii Garner (Neskutečná Anna), Lily James (Pam a Tommy), Sarah Paulson (American Crime Story - Impeachment) a Margaret Qualley (Služka).

Minisérii Kauza Theranos zachycující skutečný příběh o biotechnologické společnosti Theranos a její zakladatelce Elizabeth Holmes, kterou fantasticky ztvárnila Amanda Seyfried, můžete zhlédnout na Disney+.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám