Hlavní obsah
Článek

Ačkoliv svět obletělo i dojemné video, jak náctiletá fanynka královské rodiny před Windsorem objímá Meghan Markle (42), vévodkyně ze Sussexu se při sobotní zdravici dočkala i ponížení v podobě posměšků nebo ignorace.

Internetem koluje video, na němž je zachycena neznámá žena, která Meghan záměrně ignoruje, a dokonce odvrátí hlavu, když se vévodkyně ocitne u ní. Zatímco slečna vedle ní se s Meghan pozdraví a podá jí ruku, tato paní chce být zjevně přeskočena, vyhýbá se očnímu kontaktu, a nakonec s posměškem zavrtí hlavou. A zdá se, že v té řadě nebyla jediná.

Meghan situaci ignorovala nebo na sobě aspoň nedala nic znát. Nejspíš s nějakou tou nevraživostí ze strany Britů počítá. Od Megxitu a dalších kontroverzí, kterými na sebe upozornila, nepatří zrovna k nejoblíbenějším členům královské rodiny. Jinak ale davy vítaly vévodkyni vesměs vřele.

Meghan s Harrym se připojili k Williamovi a Catherine při sobotní obhlídce květin a kondolencí od britského lidu před Windsorem. Během 40 minut se stihli pozdravit s některými čekajícími fanoušky a přijali od nich osobně květiny a drobnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám