Hlavní obsah
Článek

Modelka Tereza Fajksová (34) je poslední roky maminkou na plný úvazek. Svět modelingu na nějakou dobu vyměnila za mateřské povinnosti. Čas strávený s dětmi si naprosto užívá a prvorozenou holčičku Lilien a syna Sebastiena si nemůže vynachválit.

S mladším synkem nyní vyrazila kráska, která se v roce 2012 stala nejkrásnější ženou planety, do společnosti. Nenechala si ujít brněnskou výstavu Tutanchamon. „Výstava se mi moc líbila. V Egyptě jsem byla dvakrát. Jedna z věcí, kterou jsem chtěla vidět, byly pyramidy v Gíze, ale byla jsem trochu zklamaná, jsou tam pyramidy, pár sošek, ale jinak špinavé město a jako blondýna, i když zahalená, jsem měla pocit, že budu brzy ukamenována,“ svěřila se nám modelka, která si s dětmi a partnerem Lubošem Gregorem, který ji před pár měsíci požádal o ruku, užila léto převážně v Česku.

„Léto bylo skvělé, s dětmi jsme si to užili, cestovali jsme po Česku. Moc si rozumí, jsou velký parťáci. Mateřství je krásná věc, je to náročné, ale krásné. Pro člověka, který byl zvyklý cestovat, poznávat nová místa, teď sedět doma a být s dětmi je náročný, ale zvykla jsem si a užívám si to,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám