Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že každý má svého dvojníka a celebrity nejsou výjimkou. To je případ i krále popu Michaela Jacksona (†50), který zemřel v roce 2009. Jeho hudba ale ožívá díky Sergiu Cortésovi. Tenhle barcelonský rodák svému idolu úplně propadl a na jevišti je od legendárního hudebníka téměř k nepoznání.

„V České republice jsem už párkrát byl, je to velice krásná a charismatická země, kde k sobě lidé chovají respekt a jsou si blízcí. Rádi zde pracujeme," říká dvojník Michaela Jacksona.

Sergio měl to štěstí, že se se samotným Jacksonem mohl setkat osobně. „Měl jsem šanci se s ním pozdravit v roce 1996. Bylo to velice rychlé, ale pro mě naprosto zásadní,“ uvedl Cortés, který navštívil Českou republiku naposledy předloni na podzim.

Znovu tento katalánský showman jako Michael Jackson vystoupí v Praze 7. října ve Velkém sále Lucerny. Koncert proběhne jako obvykle celý živě a bez playbacku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám