Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéra hojně očekávaného pokračování snímku Na nože s názvem Na nože: Glass Onion jako by se změnila v módní přehlídku. Na filmovém festivalu v Torontu se slavné dámy vyloženě předháněly, která vynese extravagantnější róbu.

Ačkoliv nezaostávala ani hlavní hvězda Kate Hudson v rudé róbě od Caroliny Herrery, skutečným hřebem večera byla zpěvačka Janelle Monáe v avantgardním modelu od návrhářky Iris Van Herpen.

3D kousek potažený krémovou látkou působil na Janelle spíš jako šperk než šaty. Model jí chválili jak módní kritici, tak kolegyně a kolegové ze světa šoubyznysu.

Zveřejněny ovšem byly nejen fotografie z červeného koberce, ale především z příprav, včetně téměř umělecky působící momentky, jak se nahá zpěvačka do modelu obléká. Perfektní poprsí u toho zakrývá jen rukama.

Přestože je hlavně hudebnicí a tanečnicí, není šestatřicetileté umělkyni cizí ani svět filmu. Má za sebou už nespočet rolí, mezi největší patří například film Harriet nebo Antebellum, kde ztvárnila dokonce ústřední roli.

V Na nože 2 si zahraje Cassandru, diváci si na další příběh oblíbeného detektiva Blanca v podání Daniela Craiga ale ještě chvíli počkají. Netflix ho uvede 23. prosince.

Reklama

Další články

Načítám