Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jelikož má Tereza Kostková (47), ostatně asi jako každá žena, ráda módu, neváhala a s chutí přijala nabídku stát se tváří nové kolekce jaro/ léto návrhářky Tatiany Kovaříkové. „Má móda je výrazně ženská a jednoduchá a Tereza má ženskost v sobě. Ženské prvky jí moc sluší,“ vysvětlila Kovaříková, proč se rozhodla oslovit právě Terezu.

A chválu Táně Tereza plnou měrou oplatila. „Styl Tatiany Kovaříkové samozřejmě znám a myslím, že jsem do jejích modelů právě dozrála. Mám ráda módu, která podtrhuje ženskost. Miluju šaty a vysoké podpatky a také je hodně často nosím. A to přesně mezi Táninými modely najdu,“ řekla krásná herečka, kterou diváci mohou vídat například v seriálu Cesty domů.

Focení osmi vybraných modelů probíhalo první březnovou sobotu a Tereza si ho i přes časovou náročnost velmi užila. „Bylo to jedno z nejnáročnějších, ale zároveň nejzábavnějších focení. Fotograf chtěl, abych byla ženská, elegantní, rafinovaná, v žádném případě ne vulgární. Tak jsem stála před jeho objektivem a trochu si připadala, jako kdybych hrála nějakou roli. Bylo to moc zajímavé,“ líčila Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám