Hlavní obsah
Článek

Na torontském filmovém festivalu proběhla slavnostní premiéra romantického dramatu My Policeman s Emmou Corrin (26) a Harrym Stylesem (30) v hlavních rolích. Aktéři samozřejmě nemohli chybět, ale byla to hlavně Corrin, kdo upoutal největší pozornost.

Vynesla totiž tak vykrojené černé body, že v rozkroku jen tak tak zakrylo, co mělo. Harry zase exceloval v zeleném kostýmku Gucci, který doplnil kabelkou i lakem na nehty stejné barvy.

Snímek jde do kin koncem října, 4. listopadu jej pak uvádí Amazon Prime. Pro Harryho jde už o druhou festivalovou premiéru sezóny. Minulý týden stihl v Benátkách uvést psychologický snímek To nic, drahá, kolem kterého je v posledních dnech haló.

Corrin, která prorazila díky roli mladé princezny Diany v seriálu Koruna, je aktuálně poměrně žádanou britskou herečkou. I ona objíždí filmové festivaly hned se dvěma projekty. Kromě My Policeman uvádí nejnovější filmové zpracování Milence lady Chatterleyové, adaptaci románu Davida Herberta Lawrence. Momentálně také filmuje seriál Retreat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám